Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Dickwella Resort

Vybavení:
Restaurace s mezinárodním jídelníčkem a důrazem na speciality srílanské a italské kuchyně, bar. Bazén s lehátky a slunečníky, lázeňské procedury, vybavené fitness, místnost pro cvičení jógy. Knihovnička s výběrem knih.

Ubytování: 
V nízké zástavbě, velmi kvalitně vybavené pokoje kategorie standard, deluxe a suites. Všechny pokoje jsou klimatizované a mají postele s baldachýnem, sedací soupravu ve srílanském stylu a terasu či balkón s výhledem do zahrady a na oceán. K dispozici je taktéž minibar, možnost přípravy kávy a čaje na pokoji. Deluxe pokoje a suity jsou dekorovány uměleckými předměty a mají satelitní TV. Pro rodiny s dětmi je skvělá volba rodinný pokoj, v přízemí je obytná část a v 1. patře je manželské lůžko a dále pak dvě oddělené postele pro děti.

Stravování:
Polopenze většinou formou bufetu, v nízké sezóně à la carte. Možnost plné penze.

Pláž:
2 zlaté písečné zálivové pláže nabízí skvělé podmínky pro koupání hned u hotelu

Sport a zábava:
Vodní sporty jako windsurfing, kánoe, šnorchlování a rybolov. Tenisové kurty, cvičení jógy. Poznávání okolí - Galle a další místa včetně národních parků, lázeňské procedury.

 
 
 
Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Zájezdy Srí Lanka

Zájezdy Srí LankaOriginální zájezdy na ostrov Srí Lanka za dostupné ceny. Poznání, zážitky a relaxace, ubytování na zajímavých místech a služby českého delegáta.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.