Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Club Palm Garden

Vybavení:
Velký bazén, dětské brouzdaliště, lehátka a slunečníky v zahradě zdarma. Restaurace, lounge bar 9-24 h, Bay Watch bar u bazénu 10-17 h, Internet Cafe s možností připojení na internet a tisk (půlhodinová sazba). Dětský miniklub 9-18 h pro děti 3-12 let. Vybavené fitness, sauna a možnost masáží jsou umístěny mezi tímto hotelem a hotelem Riverina, využívají je oba hotely.

Ubytování:
140 prostorných standardních velmi pěkně vybavených pokojů s klimatizací a stropním větrákem, telefonem a hudebním kanálem. Pokoje mají balkón nebo terasu s výhledem do vnitrozemí nebo za příplatek do zahrady s bazénem resp. na moře, koupelnu se sprchou.

Stravování:
All inclusive – plná penze (bufetové snídaně 7:30-10:00 h, obědy 12:30-14:30 h a večeře s různými náměty 19:00-21:00 h) v hlavní restauraci, snacks a salátový bufet s tropickým ovocem 12:30-15:00 h a odpolední zákusek 16:30-17:30 h v restauraci u bazénu. Teplé a studené alkoholické i nealkoholické nápoje místní provenience do půlnoci.

Pláž:
hotel je přímo na pláži se zlatým pískem.

Sport a zábava:
2 tenisové kurty, minigolf, multifunkční hřiště, stolní tenis, šipky, zahradní šachy, biliár, stolní hry. Třikrát denně transfer do střediska vodních sportů Confifi Marina (aktivity se platí, např. windsurfing, potápění, šnorchlování, podmořské rybaření, vodní lyžování, jízda na skútrech či katamaránech). Týmové animační programy – aerobic, gymnastika, vodní pólo, jogging na pláži, dále kurzy batikování či tance. Večerní zábavní programy - diskotéka, bingo, živá kapela či kulturní show.

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Club Palm Garden

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Exotická země má co nabídnout.

nemá avatar
4 hvězdiček
Jan Vyskočil
13 13:37:02.července 2009

Exotická země má vždy co nabídnout, ale moře nebylo v daném období vhodné ke koupání, z důvodu příliš vysokých vln. Cestovka nepořádala žádné výlety a delegát nebyl celý pobyt k zastižení. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Zájezdy Srí Lanka

Zájezdy Srí LankaOriginální zájezdy na ostrov Srí Lanka za dostupné ceny. Poznání, zážitky a relaxace, ubytování na zajímavých místech a služby českého delegáta.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.