Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Go2 - poznejte unikátní koncept cestování

CK Go2 - poznejte unikátní koncept cestování

Biskupský dvůr 2
110 00 Praha 1
Telefon: 222 317 874
Web: https://www.ckgo2.cz/
Email: info@ckgo2.cz

 

Vyzkoušejte Go2 koncept cestování a poznejte zemi očima místních 

Proč je koncept unikátní? Protože Go2 spolupracuje s průvodci, kteří žijí již několik let v destinaci - znají výborně všechny zvyky a kulturu, turistická i ta méně turistická místa, skrytá zákoutí, kde najít ta nejlepší místa na koupání a mnoho dalšího. Není to pro ně jenom práce, ale zejména radost. 

Samotný příběh Go2 začal před 17 lety v Austrálii. Již v roce 2004 CK začala poskytovat služby cestovatelům do Austrálie a od roku 2006 vzniká klasická cestovní kancelář. O tři roky později byla přidána destinaci Bali. Následoval Vietnam, Mexiko, Kambodža, Japonsko a další. Všechny destinace jsou založené na lidech, kteří v zemi dlouhodobě žili a na průvodcích, kteří zde žijí.

CK GO2 Bali

Jste nezávislý cestovatel nebo preferujete poznávací zájezd?

CK Go2 nabízí obojí. Ať už jste nezávislý cestovatel nebo nadšenec do poznávacích zájezdů v malé skupince s českým průvodcem, najdete si své. CK Go2 vám může jako nezávislému cestovateli připravit zájezd obsahující letenku a itinerář s rezervací aktivit a ubytování. Služby je možné individuálně upravovat. Nebojte se na CK obrátit i v případě, že máte zájem pouze o letenky a itinerář. 

CK Go2 nabízí také celou řadu poznávacích zájezdů s dostatečným počtem termínů s ohledem na příznivost počasí v dané destinaci. Díky tomu, že má CK na každou destinaci specializovaný tým, pak vám dokážou poradit, kdy se do vámi vybrané destinace podívat. 

CK GO2 Indie

Kam se s Go2 můžete podívat?

CK Go2 nabízí celou řadu destinací, kam je možné se podívat. Přitom pro každou destinaci má svůj specializovaný web s širokou nabídkou zájezdů na vlastní pěst, poznávacích zájezdů a aktivit: 

Zájezdy do USA - široká nabídka zájezdů do USA, včetně Havaje a Aljašky. 

CK GO2 USA

Zájezdy Japonsko - oblíbené poznávací i individuální zájezdy s českými průvodci v Japonsku.

Dovolená Austrálie - v Austrálii má CK kořeny. Najdete zde širokou nabídku poznávacích zájezdů a zájezdů po vlastní ose spolu s aktivitami. 

Dovolená Srí Lanka - vyberte si z nabídky kombinace poznávacích a relaxačních zájezdů na pláži. 

Zájezdy na Maledivy - čisté moře a ideální podmínky pro šnorchlování a potápění. CK nabízí celou řadu pobytových zájezdů na temto souostroví.

Zájezdy do Vietnamu -  poznejte kulturu a památky Vietnamu na poznávacích zájezdech. V nabídce jsou i kombinované zájezdy Vietnamu s relaxací na plážích Thajska. 

Pobytové zájezdy Mauricius - objevte krásu ostrova Mauricius a vyberte si jeden z pobytových zájezdů. 

Zájezdy Indie - kombinujte poznávací dovolenou v Indii s relaxem na pláži v Goa. 

Nepál - novinka mezi destinacemi. Trek v Nepálu se pro vás stane nezapomenutelným zážitkem. CK nabízí možnost českého průvodce. 

Zájezdy Bali - Vydejte se poznat kulturu na Bali. Najdete zde širokou nabídku poznávacích i individuálních zájezdů na Bali. 

Zájezdy Mexiko -  Poznejte Mexiko v kombinaci s dalšími zeměmi Střední nebo Jižní Ameriky. 

Zájezdy Peru - Peru je jednou z nejkrásnějších zemí v Latinské Americe. Vydejte se na kombinovaný zájezd například s Bolívií, Kolumbií či dalšími zeměmi. 

Dovolená Nový Zéland - Vydejte se na dovolenou na Nový Zéland v rámci poznávacích zájezdů nebo zájezdů na vlastní pěst. Nový Zéland nabízí širokou nabídku aktivit. 

Články CK
TAJ MAHAL v Indii - Příběh o obrovské lásce
Bryceův kaňon - nekaňon…
Napier, novozélandské městečko ve stylu Art Deco

Další kontakty

CK Go2, Optátova 708/37, Brno

Naše fotografie

Jižní Amerika
Austrálie
Maledivy
Mexiko
Nový Zéland
 
Srí Lanka
Vietnam
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Zájezdy Srí Lanka

Zájezdy Srí LankaOriginální zájezdy na ostrov Srí Lanka za dostupné ceny. Poznání, zážitky a relaxace, ubytování na zajímavých místech a služby českého delegáta.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.