Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Alvarez

CK Alvarez

třída Karla IV. 634/25
500 02 Hradec Králové
Telefon: 491 110 404
Web: http://www.alvarez.cz
Email: alvarez@alvarez.cz

 

Od samého začátku existence cestovní kanceláře (1992)  jsme si jako hlavní cíl vytyčili plnit přání těch našich klientů, kteří netouží trávit dovolenou pouze v luxusních hotelech a na přeplněných plážích přímořských letovisek, ale rádi by vyplnili dny svého odpočinku nějakým aktivním způsobem. K tomu by měla velkou měrou přispět naše bohatá nabídka více než dvou set poznávacích, turistických a sportovně zaměřených zájezdů do celého světa, při jejichž organizaci a realizaci, stejně tak jako v minulých letech, spolupracujeme s mnoha dalšími tuzemskými i zahraničními cestovními kancelářemi.

Jezdíme do Asie, Afriky i Ameriky. S námi můžete navštívit Tádž Mahal, Varanasi, Himaláje, Peking, Velkou čínskou zeď, poušť Gobi, Káhiru, pyramidy v Gíze, Rudé moře, Saharu, Viktoriiny vodopády, safari.

Naší specializací jsou letecké zájezdy, v jejichž průběhu se snažíme o to, abychom mohli svým klientům nabídnout něco trochu jiného než ostatní a umožnili jim v rámci organizované turistiky se takříkajíc "ponořit víc do hloubky".

Kromě prohlídky klasických památek a přírodních zajímavostí tak dbáme též o aktivní poznávání zdejší kultury a tradic, místní kuchyně, dopravy a života běžných lidí vůbec. To vše za doprovodu zkušených průvodců velmi dobře znalých místního prostředí.

Hlavní důraz při tom klademe především na individuální přístup ke každému klientovi, kdy se maximálně snažíme vyhovět každému jeho přání či požadavku.
Přiblížíme vám nejen památky, ale i kulturu, obyvatele, zvyky, místní kuchyni a prostředí. Každou z navštívených zemí si skutečně prožijete.
Nabízíme originální programy připravené podle potřeb a zájmů našich českých a moravských turistů a cestovatelů. Na většinu našich zájezdů pojedete v malých skupinách od 6 do 16 osob.

ZÁJEZDY NA PŘÁNÍ
Máte nějaké tajné přání nebo sen o cestě, expedici či dovolené, kterou jste nenašli v žádném katalogu? Chcete vytvořit zájezd na zakázku pro skupinku přátel nebo firemní kolektiv? Požadujete zajistit individuální služby v exotických destinacích?

Pro skupiny cestovatelů nebo vaši firemní klientelu zajistíme programy na zakázku kdekoliv na světě. Od pohodového poznávacího programu na ostrově v Indickém oceánu, přes putování po nejvýznamnějších památkách UNESCO, až po sjíždění divokých řek v kostarické džungli či výstup na Kilimanžáro. Stačí nás kontaktovat a my pro vás vytvoříme nezapomenutelný program přesně dle vašich přání a individuálních požadavků.

Díky naší dlouholeté spolupráci s partnerskými cestovními kancelářemi v Tibetu, Nepálu a na Srí Lance nabízíme pro skupiny i jednotlivce ve výše uvedených destinacích dodání kompletního servisu včetně zajištění vnitrostátních letenek, pronájmu aut a mikrobusů s řidiči, průvodců a nosičů, vyřízení trekingových povolení, rezervací ubytování či vyzvednutí na letišti. Rádi též vypomůžeme s přípravou programu na míru a případnou realizací vašich individuálních poznávacích či trekingových výprav. To vše za pomoci našich dlouholetých a především stoprocentně spolehlivých místních partnerských cestovních kanceláří MCR Tour & Travels, Tip-Top Trekking & Travel a Budget Travels & Tours. 

CK má pojištění proti úpadku u UNIQA pojišťovny.

ČLÁNKY CK:
Kolumbie neznámá - pestrá nabídka turistických zajímavostí
Cestování po Maroku - jak si ho užít
Vlakem napříč USA

Další kontakty

Mobil: 777 047 002

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Zájezdy Srí Lanka

Zájezdy Srí LankaOriginální zájezdy na ostrov Srí Lanka za dostupné ceny. Poznání, zážitky a relaxace, ubytování na zajímavých místech a služby českého delegáta.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.