Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Srí Lanka - letoviska a destinace

Na této stránce naleznete články a cestopisy k lokalitě „Srí Lanka“. Informace o lokalitě, rady a tipy na cesty, fotografie a další zajímavosti k lokalitě najdete zde: Srí Lanka.

Srí Lanka - dovolená na ostrově, na který se nezapomíná

Srí Lanka - dovolená na ostrově, na který se nezapomíná

Dejte se zlákat vábničkou barev, vůní a dálek. Navštivte tropický ráj. Ráj bez andělů, jak Srí Lanku neboli Cejlon nazvali Hanzelka a Zikmund... Chrámy, džungle, sběračky čaje, sloni, krokodýli, relaxace na plážích. Když jsem se dozvěděla, že jede i pár kamarádů z dřívější výpravy do Asie, bylo rozhodnuto.

celý článek

 

Úchvatná pevnost Sigiriya

Úchvatná pevnost Sigiriya

Málokdo by na Srí Lance, malém ostrovním státě v Indickém oceánu, očekával až 6 památek zapsaných na Seznam světového kulturního dědictví. Nejmonumentálnější a nejfotogeničtější je skalní pevnost Sigiriya. Pojďme si ji více přiblížit.

celý článek

 

Srí Lanka, ostrov známý jako Cejlon

Srí Lanka, ostrov známý jako Cejlon

Srí Lanka, dříve známá jako Cejlon, jejíž břehy jsou omývány vodami Indického oceánu, bezesporu patří k těm místům, které nás přitahují svým kouzelně exotickým tajemnem. Umění, kultura i životní styl místních obyvatel jsou ovlivněny buddhismem a hinduismem.

celý článek

 

Srí Lanka - je libo šálek čaje?

Srí Lanka - je libo šálek čaje?

Srí Lanka je známá především jako ostrov písečných pláží, blankytně modrého moře, palmových hájů a rozmanitých mořských letovisek. Ale dávno předtím, než tento kout světa objevili turisté, stala se vyhledávaným místem pro své příznivé podmínky pro pěstování čaje.

celý článek

 
1 2
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Zájezdy Srí Lanka

Zájezdy Srí LankaOriginální zájezdy na ostrov Srí Lanka za dostupné ceny. Poznání, zážitky a relaxace, ubytování na zajímavých místech a služby českého delegáta.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko